Orange frog e специализиран онлайн магазин за продукти за леглото в България.

Нашата мисия е да помагаме на хората в избора им на качествени продукти, които ще спомогнат за здравословния им и пълноценен сън, и които ще използват дълго време. Нашата цел е не само да станем най-добрия магазин за стоки за съня в България, но и да го направим спазвайки нашите ценности:
  • С грижа за клиента – За нас е важно клиентът ни да спи добре и да направи най-добрия избор за себе си, а не само да направим продажба и да му вземем парите.
  • Прозрачност – За нас е важно клиентът ни да бъдат добре консултиран, за да направи най-добрия избор за себе си и затова не му спестяваме никаква информация.
  • Насоченост към действие – За нас е важно да помогнем на клиента ни като реагираме веднага при възникване на всякакви въпроси от негова страна, рекламации или какъвто и да е друг проблем, за който можем да му съдействаме.
  • Непрекъснато самоусъвършенстване – За нас е важно да усвояваме непрекъснато нови знания, да развиваме себе си като личности и да усъвършенстваме магазина ни, за да можем да бъдем в по-голяма услуга на нашите клиенти.
  • Гъвкавост – За нас е важно да реагираме бързо и да може да правим нещо извън определеното, за да съдействаме на клиента – напр. да направим доставката извън определените дни за това, да отворим малко по-рано, ако наистина е важно и други подобни.

Създай си сладки сънища с Orangefrog.bg!