Отзиви от клиенти

Най-доброто място за покупка на матрак !!!
Докато не влязох в този магазин си мислех, че е необходимо просто да поседнеш на даден матрак преди да го избереш.
Оказа се, че греша!
Казаха ми, че избор на матрак отнема около 1 час.
Първо ме питаха на какъв матрак спя към момента, какви са причините да искам да го сменя и чак тогава пристъпихме към избор на нов.
Лежах на различни по твърдост и състав матраци. На всеки по около 10мин и трябваше да споделям какво усещам и как се чувствам.
Е, шестият матрак на който легнах се оказа моя 🙂
Сега спя като бебе и не се събуждам с болки в кръста и гърба.
Хората работещи на това място се оказаха истински професионалисти. И ми направи огромно впечатление, че за тях беше важно да избера матрак, който ще ми е комфортен, а не просто да ми продадат. Матракът ми бе доставен в предварително уговорения ден и час на адрес.
Супер доволен съм от както от продукта, така и от обслужването!
Ако пак купувам матрак, отново от тях ще е !

Георги Боянов

Собственик на бизнес закупил матрак Матера

Магазинът е прекрасен, много добре зареден с качествени и удобни стоки. Очарована съм от обслужването и много благодарна тъй като винаги ми дават компетентна информация. Много успехи на магазина в бъдеще!

ТЕОДОРА БОГДАНОВА

Бих искала да споделя, че съм изключително доволна от закупения матрак от магазин Orangefrog – модел Сирена Мемори. Закупих го с препоръка от консултантите в магазина и определно направих добър избор като ги послушах. От както спя на него кръстта не ме боли и сутрин не се събуждам схваната. Доставиха ми само за два дни. Благодаря Ви!

ДОНКА ХАДЖИЙСКА

Собственик и Управител на верига химически чистения Дон Арт – http://donart.bg/

Много благодарим! Консултантът в магазина беше изключително любезен, професионален, показа ни различни варианти, лежахме добре и сега се прибираме щастливи!!!

ДИМИТРИНА КОРИТАРОВА

Управител на финансово-счетоводна фирма