Матраци ТЕД – за истинско блаженство от съня

матраци тед от Orange Frog

Матраци ТЕД заемат челна позиция в класациите за едни от най-продаваните и предпочитани матраци в България. Над двадесетгодишният опит на ТЕД в тази сфера, както и вниманието към нуждите и изискванията на всеки клиент, прави марката толкова позната и харесвана. Произвеждайки матраци ТЕД, легла и аксесоари за спалня, ТЕД предлагат качествени продукти, които се грижат за пълноценния и здравословен сън на всеки човек.

Какво кара хората да предпочитат матраци ТЕД пред останалите?

Продуктите на ТЕД впечатляват със своята иновативност и внимание към детайла. Мисията на марката е да създава качествени и иновативни продукти, които да осигуряват комфорта на крайния потребител. Внедряването на модерни технологии и иновации в дизайна, както и стремежът на марката да излезе извън зоната си на комфорт отличават матраци ТЕД от всички останали. ТЕД постоянно подобрява и адаптира своите продукти спрямо нуждите на потребителите, като през декември 2017 г. получава най-високата оценка на купувача.

История на производство на матраци ТЕД

Матраци ТЕД предлагат гарантирано качество на използваните материали. Голяма част от есенциалните за производството на матраци материали се произвеждат лично от ТЕД. За останалите суровини марката се доверява на сертифицирани доставчици.

През 2005 г. ТЕД започва производство на пружинни матраци от индивидуално пакетирани пружини (pocket spring units). Всички пружини са старателно пакетирани поотделно, а след това биват съединени с помощта на 100% еластична връзка. До края на 2006 г. ТЕД оглавява класациите за най-голям производител на пружини тип „pocket” на Балканите.

През 2006 г. ТЕД започват да използват една от най-новите технологии за пакетиране на матраци, а именно – “Roll packed”. Отново са първи на територията на България, които предлагат пружинни матраци, навити на руло. През 2012 г. ТЕД лансира нова линия матраци – “air-flex technology”, непознати до момента на българския пазар. Технологията на вътрешно профилиране на слоевете помага на въздуха да циркулира през “канали”, изградени във вътрешността на матрака.

През 2013 г. ТЕД представя нова гама от матраци ТЕД, която включва разнообразие от пружинни, непружинни, еднолицеви и двулицеви модели.     

През годините има момент, в който марката ТЕД претърпява имиджова криза от влошаване на репутацията си. Причина за това са нискокачествените матраци на марката, които са продавани в редица големи вериги. В този период, ТЕД се стреми да достигне по-ниска цена и повече продажби. Ниската цена, обаче, води до по-лошо качество при производство.

Стремежът на една марка да произвежда и продава повече често води до подобни кризисни ситуации. За щастие, с времето, и разбира се – благодарение на обратната връзка от страна на клиентите, ТЕД променя начина си на работа и поправя грешките си. Така марката успешно повишава качеството на матраци ТЕД, завръщайки се на пазара с пълни сили. По-надолу сме подготвили селекция от матраци ТЕД, които специалистите на Orange Frog препоръчват. Тези модели са успели да се докажат във времето и тяхното качество е безспорно. 

Технология на производство на матраци ТЕД

Както вече споменахме, матраци ТЕД предлагат гарантирано качество на използваните за тяхната направа материали. Ето кои са основните технологии, които се прилагат при създаването на матраци ТЕД:

i-Springs Super Comfort

Това е интелигента технология, която представлява индивидуално пакетирани пружини, като всяка е в отделно джобче. Има три вида пружини – мулти-, нано- или микропокет. С тяхна помощ, на тялото бива осигурена гъвкава, но стабилна опора.

b-Springs Orthopedic

При тази класическа технология пружините биват свързани помежду си, осигурявайки усещане за стабилност. Освен това, термичната обработка при висока температура ги прави изключително здрави и устойчиви във времето.

ErgoLatex

Тази технология се отличава със своята еластичност и ергономичност. Тялото има възможността да заеме естествена позиция по време на сън, като при завъртане няма съпротивление и усещане за напрежение.

AirFlex Technology

При тази технология е използвана формула, която съдържа в себе си различни видове пенополиуретанова пяна – обикновена, профилирана или обогатена с различни минерали и растителни екстракти. Така се осигурява здрав сън, който пък спомага за ревитализацията на организма, с помощта на добавените в състава зеолит, кехлибар и нероли.

Memo Sense Technolgy

Мемори пяната реагира на температурата на тялото, като така заема неговата форма и извивки, без да се предизвиква излишно напрежение по време на сън.

Bio Rhythmic Technology

Това е високотехнологична обработка на текстил, която се използва предимно в производството на високия клас матраци ТЕД. Платът е третиран с минерали, които спомагат за синхрона на вибрациите и хармонията в човешкия организъм, а нормалният биоритъм бива възстановен.

Кои модели матраци ТЕД препоръчва Orange Frog?

Матрак Favourite Nova Ortopedic: най-продаваният ни модел матрак ТЕД с най-доброто съотношение между цена и качество

Това е най-продаваният ни матрак от гамата матраци ТЕД и ако държите на перфектното съотношение цена-качество, то значи този матрак е за вас!

Матрак Favourite Nova Ortopedic е наследник на популярния и търсен модел Фаворит S в по-твърд вариант. Този модел е практичен и удобен, а конструкцията му бива отличена със 100 точки от лаборатория LGA, Германия. Независимите мултипокет пружинки на матрака реагират на всяко движение, без да го пренасят върху съседни точки.

Матракът е облечен с калъф от висококачествен текстил с памучни и бамбукови нишки за антистатично третиране и анти-стрес ефект. Добавена е и мемори пяна за по-голям комфорт и повече удобство. Със сертификат за ортопедичност, това определено е матрак, който си заслужава!

Матрак Favourite Nova Ortopedic – Тед

Матрак Astrea Ortho – ТЕД: твърд пружинен матрак, подходящ за по-едри хора и натоварване до 180 кг.

Матрак Astrea Ortho е създаден по последно поколение технологии. Той е ортопедичен, с допълнително подсилване и по-голяма плътност, което допринася за оптималния комфорт на тялото при почивка, дори при по-едри хора и натоварване до 180 кг. Няма друг модел матрак, който да е подходящ за толкова голямо натоварване. Ортопедичната система от индивидуално пакетирани покет пружини се адаптира към тялото, спрямо оказания натиск. Тя осигурява стабилност и по-малко пружиниране при натиск и движение.

Подсилената пружина прави матрака надежден и устойчив на всякакви деформации. Друго предимство на матрака Astrea Ortho и покет системата е добрата циркулация на въздух, като така матракът не задържа влага. Матракът съдържа и слой плътна полиуретанова пяна за оптимален ефект.

матраци тед матрак Astrea Ortho
Матрак Astrea Ortho – Тед

Матрак Matterra – ТЕД: висок клас матрак, изключително предпочитан, заради вградения неутрализатор за магнитни лъчения

Матрак Matterra е един от най-известните луксозни двулицеви модели на матраци ТЕД. Той комбинира в себе си покет пружинки, високоеластична- и мемори пяна в едно. Така създава добра опора за тялото и несравним комфорт. Към състава е добавен и уникален погасител, който разпръсква вредните геомагнитни вълни от повърхността на матрака.

За цялостния комфорт допринася и висококачественият плетен текстил. За топлина през зимата едната страна е покрита с вълна, а другата – с памук, за комфорт през лятото. Matterra е лабораторно тестван в центъра за квантова медицина и е матрак с международен патент.

Матрак Matterra – Тед

Матрак O-ZONE +  – ТЕД: нова технология за матраци с пяна с кокосова вложка и височина на матрака 28 см.

ТЕД са водещ лидер в производството на пружинни матраци, но отскоро произвеждат и матраци от пяна, а този модел матрак преобръща представите! Иновативният матрак O-ZONE + е модел от най-новата колекция на ТЕД – Sleep Genesis. Направен е от трислойно ядро от Cool Gel мемори пяна, слой кокосови влакна и HR пяна с добра еластичност по нова, иновативна технология.

Кокосовият слой, който абсорбира допълнително влагата, и охлаждащата мемори пяна създават добра циркулация на въздуха в матрака, а O Gravity effect придава усещане за безтегловност и пълна релаксация на тялото. Матракът разполага с различни твърдости от двете страни за всякакви предпочитания. Височината му е 28 см и издържа натоварване до 100 кг.

матраци тед матрак O-ZONE +
Матрак O-ZONE + – Тед

Ние, от Orange Frog, ще Ви помогнем при избора на подходящия модел от най-добрите и продавани матраци ТЕД! Свържете се с нас на телефон +359 877 184 555 или ни посетете на място в магазина ни в град София, улица Гео Милев 47.

Може да разгледате всички наши предложения за матраци ТЕД в онлайн магазина ни и да поръчате бързо и лесно желания продукт! Подарете си перфектната почивка и сладки сънища с Orange Frog!