Матраци Парадайс: Едни от матраците фаворити

матраци парадайс

В тази статия ще ви представим матраци Парадайс – едни от матраците фаворити в България. Специалното отношение към всеки клиент, вниманието към детайла, цялостната изработка и високото качество на продуктите превръщат марката в толкова популярна и харесвана през годините. Парадайс произвежда и дистрибутира матраци, основи (френски легла), аксесоари и подматрачни рамки, като се грижи за удобството и здравословния и пълноценен сън на своите клиенти.

Защо матраци Парадайс са толкова предпочитани?

Матраци Парадайс са създадени да удовлетворяват нуждите и предпочитанията на всеки човек по време на сън и да се грижат за пълноценната му почивка. Качественият сън означава релакс на тялото и релакс на ума. А благодарение на матраци Парадайс, резултатът е добро настроение, позитивни емоции и енергия на сутринта!

История на производство на матраци Парадайс

Както вече споменахме, основната дейност на Парадайс е производството и дистрибуцията на матраци, подматрачни рамки, аксесоари и други. Марката се появява през 2003 г., първоначално единствено с търговска дейност. Скоро след това се разраства, създава свои производствени бази и става производител. Към момента, тя е сертифицирана по два международни стандарта, които са се превърнали в еталон за качество и иновации.

Това, което избутва матраци Парадайс към лидерските позиции през годините, е именно стремежът за постигане на високо качество и прилагането на последните технологии в матрачната индустрия. Така матраци Парадайс отговарят на високите стандарти и задоволяват изискванията на своите клиенти.

Еднолицеви или двулицеви матраци Парадайс?

Парадайс произвежда както еднолицеви, така и двулицеви матраци.

Еднолицевите матраци имат само една мека страна и са с вградена подматрачна рамка. Еднолицевите матраци Парадайс могат да бъдат изработени от пружинен пакет Bonnell System, мемори пяна, еластична пяна, пружинен пакет Pocket System и др.

Двулицевите матраци имат две страни, изработени от различни материали, с различни твърдости, което ги прави подходящи за всеки вкус. Двулицевите матраци Парадайс могат да бъдат с  пружинен пакет Bonnell System, високоеластична пяна, мемори пяна, Memory Gel пяна, Latex like foam, пружинен пакет Pocket System, пружинен пакет тип 7 зонов Pocket System и др.

Видове матраци Парадайс според технологията на изработка

Ето кои са основните видове матраци Парадайс, според тяхната технология на изработка и функционалност:

Пружинни матраци

Пружинните матраци са едни от най-разпространените видове матраци Парадайс. В зависимост от технологията, по която са създадени, те могат да бъдат с пружинен пакет Bonnell System или Pocket System.

Пружинният пакет Bonnell System представлява блок от двойно-конусни пружини от закалена стомана, които са съединени със спирала. От всички пружинни пакети, използвани за производството на матраци, този е на най-достъпна цена, но с по-кратък живот.

Multi Pocket System (7-зонов пружинен пакет) се използва в луксозния клас ортопедични матраци Парадайс, като гарантира отлично качество и удобство. Това е една от най-здравите сърцевини за матраци, тъй като всяка пружинка е опакована отделно в текстилен джоб. Заради независимото движение на пружинките, те потъват равномерно и заемат формата на тялото. Тежестта се разпределя по повърхността на матрака, а гръбнакът е поддържан в естественото си положение. Този тип „дишаща” сърцевина гарантира спокоен сън и дълъг живот на матрака.

Матраци, изработени от пяна

Тези матраци се различават от другите със своята плътност, твърдост и състав. Могат да бъдат съставени от един или няколко слоя високоеластична пяна от групата на полиуретаните. Някои от тях могат да бъдат профилирани, за да се постигне естествен масажиращ ефект и добра циркулация на въздуха. Матраците могат да бъдат изработени, като се комбинират различни видове пяни, в зависимост от предпочитанията на всеки клиент за усещане и твърдост на матрака.

Матраци от Latex like foam

Латексоподобната пяна има много предимства, като едно от тях е, че идеално поема извивките на човешкото тяло и му осигурява ергономична опора. Матраци Парадайс от Latex like foam допринасят за редуциране на напрежението в мускулите и гарантират дълбок и пълноценен сън. Латексоподобната пяна осигурява както антибактериална и антиалергична среда, така и добра проветривост на матрака.

Матраци с мемори и мемори-гел пяна

Матраци Парадайс с добавена мемори пяна имат термоеластични свойства, които спомагат за „запомнянето” формата на тялото. Тежестта е разпределена равномерно, а напрежението в отделните области на тялото – облекчено. Тук отново имаме осигурена добра циркулация на въздуха. Температурата на тялото е балансирана, позволявайки на тялото да си почине пълноценно. Когато натискът изчезне, пяната се връща към първоначалната си форма. Именно тази еластичност превръща мемори пяната в толкова предпочитана.

Мемори гел пяната е иновативна технология, идеална за топлите летни нощи. Тя съдържа охлаждащи гел капсули, които позволяват на температурата да се регулира по време на сън. Охлаждащият гел играе голяма роля в отпускането на мускулите и пълноценния отдих на тялото.

Нашият екип подбра за вас едни от най-предпочитаните и продавани матраци Парадайс – ето ги и тях:

Кои модели матраци Парадайс препоръчва Orange Frog?

Матрак Перла Кокос – Парадайс: Най-твърдият матрак на пазара, заради кокосовата си вложка

Матрак Перла Кокос е изключително твърд матрак с кокосова вложка, висока издръжливост и достъпна цена. Допълнението от кокосова вложка и еластичната ND пяна в ядрото поддържат гръбнака при спане, осигурявайки идеален комфорт и правилна позиция.

матраци Парадайс от Orange Frog 2
Матрак Перла Кокос – Парадайс

Матрак Диона – Парадайс: Един от най-предпочитаните матраци Парадайс като съотношение цена-качество и със средна твърдост

Матрак Диона – Парадайс е един от най-продаваните и харесвани модели на марката. Моделът предлага средна твърдост и перфектно съотношение между цена и качество. Ядрото на матрака е от пяна, а от едната страна е добавен слой мемори пяна. Това го прави комфортен и адаптивен към извивките на тялото по време на сън.

матраци Парадайс от Orange Frog 3
Матрак Диона – Парадайс

Матрак Сиана Силвър – Парадайс: Лукс, покет пружини, мемори пяна и 28 см височина

Матрак Сиана Силвър – Парадайс е луксозен двулицев матрак с покет система с индивидуално опаковани пружинки, разделени в седем зони на комфорт. От двете си страни има добавена профилирана мемори пяна за по-голяма мекота, комфорт и удобство на тялото. Височината на матрака е 28 см и има борд за още по-добра устойчивост.

матраци Парадайс от Orange Frog 4
Матрак Сиана Силвър – Парадайс

Еднолицев матрак Гала Мемори – Парадайс: средна твърдост, покет пружини и височина 24 см

Еднолицевият матрак на Парадайс – Гала Мемори е с пружинен покет пакет, добавен слой пяна, който не се деформира, и капитониран калъф с мемори пяна и екстракт от жожоба. Твърдостта на матрака е средна, а височината му е 24 см, като също така има вградена подматрачна рамка.

матраци Парадайс от Orange Frog 5
Еднолицев матрак Гала Мемори – Парадайс

Еднолицев матрак Диона – Парадайс: Ядро от пяна, слой мемори пяна, средна твърдост и височина 22 см

Друго наше предложение е именно еднолицевият матрак Диона Парадайс. Той е комфортен, направен от ядро с пяна с добавен слой мемори пяна и с изчистена визия. Моделът е с височина 22 см и вградена подматрачна рамка.

Еднолицев матрак Диона – Парадайс

Еднолицев матрак Перла – Парадайс: Качествен твърд еднолицев матрак на бюджетна цена

Еднолицевият матрак Перла на Парадайс е ортопедичен матрак с вградена подматрачна рамка с ламели. Този модел, както и другите еднолицеви матраци, е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла тип ракла, на които матракът стои над касата на леглото. Матракът предлага доказано качество на достъпна цена!

Еднолицев матрак Перла – Парадайс

Ние, от Orange Frog, ще ви помогнем при избора на подходящия модел от асортимента на матраци Парадайс! Свържете се с нас на телефон +359 877 184 555 или ни посетете на място в магазина ни в гр. София, ул. Гео Милев 47.

Можете да разгледате всички наши предложения за матраци Парадайс в онлайн магазина ни и да поръчате бързо и лесно желания продукт! Подарете си перфектна почивка и сладки сънища с Orange Frog!