Матраци Нани – за наслада от добрия сън

матраци нани от Orange Frog

Матраци Нани са едни от най-харесваните и продавани български матраци. Нани също така е един от основните производители на пенополиуретанова пяна за България, която се слави с доказано качество. Много други производители вземат пяната на Нани за материал и на своите марки матраци.

Защо матраци Нани са толкова предпочитани?

Продуктите на Нани се отличават с гарантирано високо качество и несравнимо добри експлоатационни показатели. За производството на матраци Нани се използват висококачествени суровини и модерни водещи технологии. Това прави матраци Нани ергономични, стилни, комфортни, иновативни и изпипани до най-малкия детайл.

Технология на производство на матраци Нани

Нани лично произвежда пенополиуретанова пяна и термовата, като това позволява бързина и гъвкавост при създаване на матраци с нужното качество, издръжливост, еластичност, комфорт и т.н.

Пяната е пенополиуретан, който е разпенен на водна основа по специална компютърна и автоматизирана технология. Пенополиуретановата пяна може да бъде по-твърда, по-мека, термоактивна, по-устойчива или по-достъпна, според различните нужди и предпочитания на потребителите.

Ето кои са видовете пяна, които Нани използва при производството на своите матраци:

Термоактивна мемори пяна в матраци Нани

Високотехнологичната термоактивна „умна“ пяна се адаптира към тялото според неговата температура. В същото време, благодарение на мемори пяната, тежестта на тялото се разпределя равномерно по дължината на матрака и гарантира сигурна опора. Термоактивната мемори пяна за матраци Нани се произвежда по начин, при който пяната не „замръзва“ при неестествено ниски температури на ползване.

HR високоеластична пяна

Тя представлява разпенен на водна основа многокомпонентен пенополиуретан, който се обработва отново чрез компютъризирана технология. Процесът на обработка и производство включва леене, формоване и влагане в продукта. Чрез специалната формула на Нани се постига материал с висока плътност и издръжливост. HR пяната съдържа отворени микро капсули, благодарение на които въздухът циркулира без проблем в дълбочина. Този материал наподобява работата на множество индивидуални микро пружини в едно цяло.

Латексоподобна пяна

Тя представлява разпенен полиуретан, към който се добавят предимствата на латекса. В резултат се получава пяна, която е еластична, издръжлива, дишаща и съдържа положителните свойства на латекса като плътност, мекота и комфорт. В този материал липсват недостатъците на латекса, а именно хигроскопичност, лоша циркулация на въздуха и неприятна миризма.

Polylex пяна

Polylex пяната се влага в матраци Нани, за да поддържа тяхната здравина, дълготрайност и форма. Произвежда се по съвременна многокомпонентна технология, чрез непрекъснато леене с материали от световни лидери. Използва се за оформяне на бордове, мембрани и пълнежи, както и в точките на матрака с по-голямо напрежение, като подсилва заобикалящите я материали.

Peno Elastic пяна

Сърцевината от Peno Elastic пяната е изключително издръжлива на продължителни натоварвания. Този материал не старее и не променя свойствата си във времето. Матраци Нани, съдържащи peno elastic пяна, са стабилни, с мека и приятна на допир повърхност, умерено твърди, с добра циркулация на въздуха и осигуряват пълноценен сън и почивка.

Super soft elastic пяна

Този материал се влага в най-външните слоеве на матраци Нани, които имат пряк контакт с тялото по време на сън. Super soft elastic пяната е омекотен пенополиуретан, който играе главна роля за първоначалното визуално и физическо впечатление от модела.

Spun bonded мембрана

Тя има функцията на технологично завършваща или разделителна мембрана в матраци Нани. Нейната основна роля е да придаде още по-голяма здравина на вътрешността на матрака. Също така, спомага за по-добра циркулация на въздуха във вътрешността на матрака.

Микрофибърна мембрана

Тя обгръща сърцевината на матраци Нани, като не пропуска замърсявания и развитие на микроорганизми, а също така не задържа влага и спомага за по-добро проветряване.

Делим реверсивен цип в матраци Нани

Калъфът на матраци Нани е с делим реверсивен цип, който позволява свалянето и почистването на калъфа, което е особено важно за хора с астма или алергии. Циповете за матраци Нани са със пластмасова спирала, което елиминира възможността от отделяне на окиси при употреба на вода и почистващи материали. Също така, няма опасност от закачане или одраскване от ципа.

Какъв текстил се използва за матраци Нани?

  • Марган – фина, мека и луксозна дамаска от синтетични влакна
  • Кашмир – топлоизолиращо съчетание от естествен продукт и вискозни влакна,  придаващо мекота, комфорт и нежност на допир
  • AYI white – дамаска от висок клас, специално разработена за детски матраци Нани, която отговаря на нуждите на новородените
  • Aloe vera – мек, нежен и хипоалергенен текстил
  • Anti acarian – специална формула, която елиминира риска от развитие на акари и други микроораганизми
  • Silver active pro + aloe vera – осигурява меко и успокояващо въздействие върху кожата. Благоприятно влияе върху имунната система и ускорява оздравителните процеси в организма.
  • Adaptive – дамаска с голяма здравина и вложени меки и комфортни материали с терморегулиращи свойства
  • Pomerol – текстил от фини полиестерни влакна с голяма здравина за нежност, комфорт и изискана визия
  • Maxime – текстил, комбиниращ памук и полиестер
  • Cool fade – комбинация от меки и обемни хипоалергични влакна, изтъкани в 3D структура

Кои модели матраци Нани препоръчва Orange Frog?

Матрак Кинг Лайн – Нани за истински ценители

Ако сте ценители на лукса и високото качество, Матрак Кинг Лайн – Нани с височина 30 см и кралски комфорт е идеалният матрак за вас! Той предлага балансирана твърдост и е създаден да предоставя пълноценна почивка и качествен сън. За това спомагат и висококачествените материали, от които е изработен.

Сърцето на матрак Кинг Лайн е създадено от HR високоеластична пяна, която придава ортопедичност на матрака и спомага за правилното позициониране на тялото по време на сън. Освен това, матракът издържа на голямо натоварване до 140 кг.

Зимната страна на матрака съдържа мемори пяна, която обгръща извивките на тялото и елиминира напрежението и физическата умора в зоните с най-голямото натоварване. Луксозната мека дамаска MARGAN, направена от фина и здрава прежда, осигурява приятна мекота и топлина през зимата.

На лятната страна на матрака са поставени латексоподобна пяна и текстил с охлаждащ ефект, който осигурява прохлада през горещите дни.

Матрак Кинг Лайн – Нани

Матрак Бахама Мемори Дуо – Нани

Един от най-предпочитаните и продавани матраци е матрак Бахама Мемори Дуолуксозен двулицев матрак Нани с 4 възможни варианта на комфорт. Този модел има еластично и плътно ядро и вграден топ матрак, като придава несравним комфорт, дори при голямо натоварване.

Моделът съдържа термоактивна пяна, която разпределя равномерно тежестта на тялото по цялата дължина на матрака, дишащи ленти и многобройни отворени клетки, които осигуряват добра циркулация на въздуха.

Матрак Бахама Мемори Дуо- Нани

Матрак Сирена Мемори – Нани: перфектно съотношение между цена и качество и един от най-продаваните ни матраци

Ако търсите наистина качествен матрак на достъпна цена, вашето решение е матрак Сирена Мемори – модел със златен медал за комфорт + иновации от 21 век. Този модел е един от най-продаваните и предпочитани модели на матраци Нани.

Матракът е с балансирана твърдост и спомага за правилното положение на гръбначния стълб по време на сън, благодарение на слоя мемори пяна, поставен в капитонирания му калъф. Вградените сребърни нишки в дамаската потискат развитието на акари, бактерии и гъбички, а вградената дишаща лента осигурява проветривост.

матраци нани матрак сирена мемори от Orange Frog
Матрак Сирена Мемори – Нани

Матрак Тирена – Нани: най-добро качество на достъпна цена според Orange Frog

Матрак Тирена също е един от най-качествените матраци на достъпна цена, благодарение на множеството му предимства и показатели, които не отстъпват на моделите от по-висок ценови клас. Ако сте любители на балансираните матраци с много добро качество на достъпна цена, това е вашият матрак!

Той също е направен от високоеластична пяна и калъф с високо съдържание на естественен памук. Ортопедичните свойства на матрака се грижат за правилната позиция на гърба и цялото ви тяло по време на сън. Освен това, моделът позволява добра циркулация на въздуха, антиалергичен и антибактериален е и има антиакарна обработка.

матраци нани матрак тирена от Orange Frog
Матрак Тирена – Нани

Матрак Сирена Фреш Мемори – Нани: подходящ за едри хора до 140 кг.

Двулицевият матрак Сирена Фреш Мемори е удобен и комфортен модел, подходящ и за по-едри хора, като издържа на натоварване до 140 кг.

От едната страна матракът има олекотена пяна, а от другата – вградена 4 см мемори пяна. В лятната страна без мемори пяна е вложена антиалергична вата. Зимната страна пък осигурява топлина през по-студените дни. Калъфът от своя страна има вградена дишаща лента за оптимално проветряване.

матраци нани матрак сирена фреш мемори от Orange Frog
Матрак Сирена Фреш Мемори – Нани

Ние, от Orange Frog, ще ви помогнем при избора на подходящия модел от най-добрите матраци Нани! Свържете се с нас на телефон  +359 877 184 555 или ни посетете на място в магазина ни в гр. София, ул. Гео Милев 47.

Можете да разгледате всички наши предложения за матраци Нани в онлайн магазина ни и да поръчате бързо и лесно желания продукт! Подарете си перфектна почивка и сладки сънища с Orange Frog!