Матраци Магнифлекс – съчетание от качество, дизайн и традиция

матраци магнифлекс матрак Virtuoso от Orange Frog

Матраци Магнифлекс са едни от най-предпочитаните матраци на пазара. Те комбинират в себе си неповторимо качество, уникален дизайн и традиция, която се предава с години. Матраци Магнифлекс се произвеждат в Тоскана, Италия, но се продават в цял свят.

Матраци Магнифлекс са еквивалент на здравословна почивка, пълноценен сън, италианско майсторство и прецизност към детайла, високо качество в комбинация с модерни технологии и издръжливост на продукта.

В тази статия ще ви покажем едни от най-предпочитаните модели матраци Магнифлекс, които силно препоръчваме!

ЛУКСОЗНИ МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС ЗА ИСТИНСКИ ЦЕНИТЕЛИ

Матрак Virtuoso – Магнифлекс

Матрак Virtuoso е един от ненадминатите шедьоври на Магнифлекс. Той предоставя изтънчена визия, неповторим лукс и комфорт и е създаден за истински ценители. Virtuoso има две страни – лятна и зимна, като всяка от тях съчетава модерни технологии и висококачествени материали.

В сърцето на този неустоим матрак се крие Eliosoft пяна, обгърната от двете страни с по 4 см мемори пяна. По този начин матракът идеално пасва на извивките на тялото и го обгръща нежно.

Лятната страна на калъфа се състои от коприна, лен и памук и осигурява чудесна прохлада в горещите дни. Зимната страна пък е изработена от камилска вълна, кашмир, мериносова вълна и конски косъм и придава приятно усещане и топлина през зимния сезон.

Матрак Virtuoso – Магнифлекс

Матрак Armonia Dual – Магнифлекс

Armonia Dual е още един уникален и луксозен модел на Магнифлекс, който предлага 4 различни комбинации на твърдост. Това, което го прави още по-уникален, е вграденият топ матрак, благодарение на който и двамата партньори могат да удовлетворят предпочитанията си за различна твърдост.

Мемори пяната в топ матрака и текстила, както и Dual Core® технологията в ядрото и в топ матрака придават допълнително усещане за комфорт и мекота. Цялата тази неустоима комбинция е допълнена от калъф с цип и стилен италиански дизайн.

Матрак Armonia Dual – Магнифлекс

Матрак Diamante Dual – Магнифлекс

Царствен матрак за царствено усещане по време на сън – това е матрак Diamante Dual от Магнифлекс! Този модел се отличава със съвършен дизайн и петслойно ядро за балансирана опора и изключително удобство.

Също като горния модел, и при този е имплементирана иновативната Dual Core® технология, която позволява избор на различни нива на твърдост и комфорт за двамата партньори.

Текстилът също заслужава да му обърнем специално внимание – той е направен от иновативна вискоза, съдържаща милиони балончета разтопен восък. Техните молекули имат терморегулираща функция – те събират топлината от тялото, когато е необходимо, и я освобождават, когато е студено, за още по-голям комфорт.

матраци магнифлекс матрак Diamante Dual от Orange Frog
Матрак Diamante Dual – Магнифлекс

НАЙ-ПРОДАВАНИ И ПРЕДПОЧИТАНИ МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС

Матрак Naturcomfort Deluxe – Магнифлекс

Naturcomfort Deluxe е ортопедичен матрак с дебелина от 30 см. Благодарение на дебелината си, слоевете мемори пяна и дишащия екологичен текстил, той се нарежда сред едни от най-предпочитаните модели матраци Магнифлекс.

От двете страни на ядрото му има добавени по 2 см мемори пяна, които спомагат за премахване на напрежението по време на сън. Екологичният текстил от своя страна регулира топлината на тялото. По този начин, матрак Naturcomfort Deluxe ще ви осигури пълноценен сън и сутрин ще се будите свежи и бодри.

Матрак Naturcomfort Deluxe – Магнифлекс

Матрак Riviera by Pierre Cardin – Магнифлекс

Riviera by Pierre Cardin – също много харесван матрак от Магнифлекс с текстил по дизайн на Пиер Карден. Той е среден към твърд матрак и е направен от висококачествена пяна с добавени 2 см мемори пяна в ядрото. Освен това, към едната страна на калъфа е добавен слой от още 2 см мемори пяна за по-голяма мекота. Всичко това го прави изключително удобен, комфортен и предпочитан от клиентите.

матраци магнифлекс матрак Riviera by Pierre Cardin от Orange Frog
Матрак Riviera by Pierre Cardin – Магнифлекс

Матрак Comfort Dual – Магнифлекс

Comfort Dual е още един от търсените и харесвани матраци Магнифлекс, заради възможността за избор на различна твърдост, според желанията на двамата партньори. Едната половина на матрака предлага по-меко усещане, а другата половина е със средна твърдост.

Благодарение на общия луксозен калъф, допълнен с 2 см мемори пяна, се създава усещане за цялост на матрака по време на сън. Така не се чувства разликата между двете половини и ще можете да се насладите на мечтан комфорт.

матраци магнифлекс матрак Comfort Dual от Orange Frog
Матрак Comfort Dual – Магнифлекс

БЮДЖЕТНИ И ДОСТЪПНИ МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС

Матрак Silvercare – Магнифлекс

Ако търсите качествен матрак на по-достъпна цена, Silvercare е чудесно решение. Той е умерено твърд и тежестта на тялото се разпределя равномерно по повърхността на матрака.

Ядрото му е изработено от висококачествена Elioform пяна с допълнение от 2 см мемори пяна от едната страна за по-меко усещане. Също така, калъфът има вградени сребърни нишки, като по този начин предпазва от развитието на микроби и микроорганизми.

Матрак Silvercare – Магнифлекс

Матрак Magni Grande – Магнифлекс

Висококачествен и ергономичен матрак с чудесен флорентински дизайн – това е Magni Grande в няколко думи!

Той е бюджетно решение за любителите на високото качество и по-твърдите матраци. Калъфът е допълнен с 2 см мемори пяна за по-голям комфорт на тялото. Покритието на матрака пък впечатлява не само с флорентински мотиви, но и с материала, от който е направено – висококачествена вискоза с антибактериална и антиакарна обработка.

матраци магнифлекс матрак Magni Grande от Orange Frog
Матрак Magni Grande – Магнифлекс

Матрак Relano Neo – Магнифлекс

Relano Neo е още един от моделите матраци Магнифлекс, които предлагат перфектно съотношение между качество и достъпна цена. Този модел има ортопедични свойства, като оптимално поддържа тялото, отпуска мускулите и осигурява неповторимо усещане за релакс. В допълнение, текстилът регулира температурата на тялото естествено, като през лятото охлажда, а през зимата – затопля.

матраци магнифлекс матрак Relano Neo от Orange Frog
Матрак Relano Neo – Магнифлекс

БЕБЕШКИ МАТРАЦИ МАГНИФЛЕКС

Бебешки матрак Baby by Pierre Cardin – Магнифлекс

Baby by Pierre Cardin е луксозен бебешки ортопедичен матрак с дизайнерски калъф на Пиер Карден, направен от 100% памук за здравословен сън.

Ядрото на матрака, изработено от пяна, спомага за правилното израстване на бебешката костна система. За още по-голям комфорт за вашето бебе, матракът предлага зимна страна с вълна и лятна страна – с памук.

Бебешки матрак Fiaba Bamboo – Магнифлекс

Луксозният бебешки матрак Fiaba Bamboo също е ортопедичен модел, но освен това е и екологичен, заради своя текстил от бамбук и памук. Благодарение на естествените материали, той регулира температурата на тялото на вашето бебе и му осигурява здравословна среда за пълноценен сън. Добавен е и антибактериален слой за завършек на този прекрасен модел.

Бебешки матрак Fiaba Bamboo – Магнифлекс

Ние, от  Orange Frog, ще ви помогнем при избора на подходящия модел от най-добрите матраци Магнифлекс! Свържете се с нас на телефон  +359 877 184 555 или ни посетете на място в магазина ни в гр. София, ул. Гео Милев 47.

Можете да разгледате всички наши предложения за матраци Магнифлекс в онлайн магазина ни и да поръчате бързо и лесно желания продукт! Подарете си перфектна почивка и сладки сънища с Orange Frog!