Матраци iSleep – за сладък сън и блажено спокойствие

матраци iSleep

Матраци iSleep са едни от нашите фаворити, доказали качеството си през годините. Иновативните технологии, които са вложени в изработката на тези матраци, ги правят толкова качествени и предпочитани от нашите клиенти. iSleep предлагат комфорт и удобство по време на сън, а гаранцията от 25 г. е доказателство за дълготрайност и истински високо качество!

В тази статия ще ви разкажем повече за предимствата и технологиите на матраци iSleep и кои модели препоръчваме ние, от Orange Frog:

Технология на производство и използвани материали в матраци iSleep

Ай Слийп предлагат голям асортимент от продукти с перфектно съотношение цена-качество. Комфортът и удобството на клиента стоят на първо място, затова и не се правят компромиси по отношение на технологиите, използвани в производството.

Всички матраци на iSleep са двулицеви и могат да бъдат завъртани, според предпочитаната твърдост. При тях е необходима подматрачна рамка – разгледайте нашите предложения за подматрачни рамки тук!

Матраци iSleep се опаковат на вакуумирано руло за по-лесно транспортиране, като по този начин се запазват идеално чисти до тяхното отваряне от клиента.

Технологията Double Core – за перфектен сън без компромиси

Технологията Double Core от iSleep е специално създадена да даде на всеки клиент възможност за избор на различна твърдост на матрака. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата – по-твърда. Тази технология е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 140 см.

Ядрата на матраци iSleep са изградени от два слоя, като така матраците могат да бъдат обърнати според желанията и предпочитанията на двамата партньори. В тази технология е съчетано усещането едновременно за твърдост и мекота в един цял матрак. Калъфът, който обгръща частите на матрака, разполага с цип, за да се сваля лесно и матракът да се обръща безпроблемно.

Антиалергичен, терморегулиращ текстил 

Антиалергичният, терморегулиращ текстил (ThermoSense) гарантира прохлада през летните месеци и топлина през зимата. Той абсорбира влагата и поддържа температурата на тялото постоянна.

Влакната на този текстил образуват множество въздушни кухини, които осигуряват въздух на кожата, като гарантират постоянна проветривост.  В текстила има и още един, допълнителен слой мека пяна. Тя помага за отпускането на тялото и за неговата пълноценна почивка.

CoolSensation текстил

Някои матраци iSleep са изработени от CoolSensation текстил. Това е така нареченият текстил на външния калъф, който има охлаждащо действие и помага за предотвратяването на изпотяване по време на сън.

Съставен е от специални влакна, които премахват излишната топлина и влага от зоната около тялото. По този начин се регулира температурата в средата за спане, което помага за пълноценен и здравословен сън. Без въртене и събуждане!

Текстилът съдържа също и вплетени меки влакна, които са третирани срещу акарии, бактерии и против алергии.

Материали, използвани в матраци iSleep

Материалите, които се използват в матраци iSleep, са висококачествени и сертифицирани, съобразени с Европейските стандарти.

Мемори пяна в матраци iSleep

Мемори пяната (“Memory Foam”) е изкуствен материал с анатомични качества. Тя реагира на топлината на тялото, приспособявайки се по-лесно към неговата форма.

Матраци Ай Слийп, направени от мемори пяна, са изключително безшумни. Много подходящи са за двойки, защото движенията на единия партньор не могат да бъдат усетени от другия.

Клетките мемори пяна поемат извивките на тялото при натиск и така налягането се разпространява равномерно. По този начин се намалява напрежението в ключови части на тялото.

Мемори пяната е термочувствителна. Това означава, че когато температурата е по-ниска, тя съответно е по-твърда. А при по-високи температури, тя е мека и много по-еластична. Тази така наречена „температурна чувствителност” създава чувството за обгръщане на тялото от матрака като от облак.

Обикновено матраците не са изцяло създадени от мемори фоам. Материалът има нужда да бъде комбиниран с по-твърда основа. Мемори пяната се представя най-добре, когато е като пласт върху поддържащи материали. Точно затова и можете да избирате между матраци с различен сантиметров слой мемори пяна, а основата най-често е от пенолатекс или полиуретан.

Високоеластична HR пяна  

Високоеластичната HR пяна е пяна с плътност 35 кг/м3. Тази висока плътност я прави предпочитана от хора, търсещи стабилна опора на тялото. HR-пяната е характерна и със своите термочувствителни свойства. Това означава, че реагира в съответствие с температурата на тялото ви.

Матраци iSleep, направени от високоеластична пяна, са устойчиви на високи натоварвания и по-трудно се деформират във времето. Те са отлична ортопедична опора за тялото по време на сън.

Мека еластична пяна HR 32

Меката еластична пяна HR 32 е материал от висок клас полиуретан. Еластична и устойчива на деформация, HR 32 е идеалният избор за ползване години наред.

Порестата ѝ структура предотвратява запотяването и по този начин материалът „диша” в дълбочина. Друг важен фактор, на който трябва да обърнем внимание, е еластичността. При максимална височина от 15 см. с мека еластична пяна получаваме мек матрак, а средно мек – при височина 20 см.

Нашите предложения за матраци iSleep

Ние, от Orange Frog, създадохме селекция от матраци, която да ви улесни в избора ви на нов матрак. Събрахме фаворитите, доказани във времето, сред асортимента на матраци iSleep, които предлагат гарантирано качество и ще ви осигурят заслужената почивка. Споменатите модели матраци iSleep се произвеждат в Италия, но има има и модели на Ай Слийп, които се произвеждат в Португалия.

Матрак Galaxy – iSleep – фаворитът на матраци Ай Слийп

Матрак Galaxy от Ай Слийп е изцяло фаворит както на нас, така и на потребителите. Събрал в себе си уникалната технология Double Core (две ядра) с три слоя пяна и възможността за различни твърдости, според предпочитанията на двамата партньори, той е повече от перфектен!

Ядрото е направено от 15 см високоеластична пяна за стабилна опора на гръбначния стълб. Добавен е слой от 6 см мека високоеластична пяна Ultracomfort и 4 см мемори пяна за повече комфорт. Всичко това е опаковано от общ луксозен калъф с 3 см мемори пяна от едната му страна и текстил с натурални евкалиптови влакна, които предпазват матрака от влага.

матраци iSleep матрак Galaxy
Матрак Galaxy

Матрак TrinityiSleep – за любителите на меките матраци

Матрак Trinity от Ай Слийп е предназначен за хората, ценители на меките матраци. За тези, които искат да се будят с усещането за лекота и комфорт, сякаш спят върху облак.

Ядрото е с височина 25 см с три слоя различна пяна – 11 см високоеластична пяна за ортопедична опора на тялото, 7 см иновативна високоеластична дълготрайна пяна „Ultracomfort“ и 6 см мемори пяна, която добавя усещане за съвършен комфорт.

В допълнение, матракът отговаря на така важния критерий на нашите клиенти – цена-качество и със сигурност може да зарадва всеки!

матраци iSleep Матрак Trinity – iSleep
Матрак Trinity – iSleep 

Матрак CoolComfortiSleep – най-продаваният матрак спрямо съотношение цена-качество и с охлаждащ ефект

Матракът CoolComfort има за цел да задоволи всички желания на своите потребители, затова и е най-продаваният матрак от асортимента на iSleep. Съотношението цена-качество отново е водещо, а самият матрак разполага и с CoolSensation текстил за охлаждащ ефект. Предотвратява изпотяването и към него има включен вграден преносим топ матрак.

Матракът е с балансирана твърдост, а сърцевината е направена от дълготрайна висококачествена пяна и слой мемори пяна за максимален комфорт и релакс.

матраци iSleep Матрак CoolComfort
Матрак CoolComfort – iSleep

Матрак DuosenseiSleep – достъпен и удобен матрак

Матрак Duosense е най-достъпният матрак от серията на Ай Слийп. Предлага на клиента бюджетна цена, която обаче не отстъпва по качество и изработка. Този матрак отново е с DualCore технология и предлага две различни твърдости, за да осигури комфорт и блажено спокойствие по време на сън!

матраци iSleep Матрак Duosense- iSleep
Матрак Duosense- iSleep

Ние, от  Orange Frog, ще Ви помогнем при избора на подходящия модел от най-добрите и продавани матраци iSleep! Има опция за изплащане на 10 равни вноски, без оскъпяване, но в този случай не важат отстъпки за промоции, ако има такива.

Свържете се с нас на телефон +359 877 184 555 или ни посетете на място в магазина ни в град София, улица Гео Милев 47.

Може да разгледате всички наши предложения за матраци iSleep в онлайн магазина ни и да поръчате бързо и лесно желания продукт! Предлагаме безплатна доставка за цялата страна! Подарете си перфектната почивка и сладки сънища с Orange Frog!